BIHAMK

Visoke temperature, preporučuje se putovati rano ujutro ili uvečer

U tijeku su radovi u tunelima Ivan i Crnaja (Tarčin-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20.00 do 05.00 sati prometuje jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.
AutoMoto / Stanje na cestama | 13. 07. 2021. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog visokih dnevnih temperatura preporučuje se da se na duža putovanja kreće u ranim jutarnjim ili večernjim satima.

U tijeku su radovi u tunelima Ivan i Crnaja (Tarčin-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20.00 do 05.00 sati prometuje jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na mostu na dionici autoceste A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova, dok se zbog rekonstrukcije silaznog kraka petlje Visoko iz pravca Sarajeva i uključnog kraka iz Visokog prema Zenici (na autocesti A-1), prometuje usporeno, jednom trakom.

Na cesti Tuzla-Kalesija, zbog radova u tunelu Čaklovići, promet se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na cestu preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na cestama: Srebrenik-Orašje (naselje Ćehaje), Doboj-Rudanka i Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica).

Na graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine trenutno se ne čeka duže od 30 minuta.

Granični prijelazi Gabela-Gabela Polje I, Bosanska Dubica- Hrvatska Dubica, Vaganj-Bili Brig, Hadžin Potok-Bogovolja, Orahov Do-Slano i Duži–lmotica u sljedeća tri mjeseca su otvoreni kao međunarodni granični prijelazi, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close