Šalju nove besplatno

Upozorenje iz ''Rimca'': Ne vozite Greyp, baterija se može zapaliti!

“Proizvodnja novih, redizajniranih i poboljšanih baterija je već pokrenuta, a nove baterije će biti spremne za dostavu kupcima do 1. srpnja 2022. te će doći s dvogodišnjim jamstvom”, poručili su.
AutoMoto / Flash | 23. 03. 2022. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka u vlasništvu Mate Rimca i Porschea, Greyp Bikes, upozorila je vlasnike njihovih električnih bicikala na probleme s baterijom, koja se u nekim slučajevima može samozapaliti.

Stoga svojim kupcima preporučuju da ih ne voze dok ne dobiju nove.

“Sigurnost naših kupaca je od najveće važnosti za Greyp Bikes. Uočili smo potencijalni problem na nekim baterijskim jedinicama, te smo, kao mjeru predostrožnosti, odlučili provesti dobrovoljan opoziv svih baterijskih jedinica”, priopćili su.

Na zahvaćenim biciklima, kažu, postoji mogućnost da se krivo očitava razina napona, prenosi Telegram.

To bi u rijetkim slučajevima moglo izazvati prekomjerno punjenje, koje bi nakon duljeg vremena moglo uzrokovati toplinski izboj, što može uzrokovati samozapaljenje baterije, pojasnili su iz tvrtke.

“Zato smo trenutačno u procesu kontaktiranja svih naših kupaca putem svih raspoloživih kanala (e-mail, obavijesti na biciklu, obavijesti putem Greyp aplikacije) i organizacije sigurnog recikliranja baterijskih jedinica”, navode.

“Proizvodnja novih, redizajniranih i poboljšanih baterija je već pokrenuta, a nove baterije će biti spremne za dostavu kupcima do 1. srpnja 2022. te će doći s dvogodišnjim jamstvom”, poručili su.

“Svjesni smo da je ovo nezgodno za naše vozače, pogotovo zbog početka biciklističke sezone, pa smo pripremili nekoliko pogodnosti kao znak zahvalnosti na njihovom strpljenju i razumijevanju. Svi postojeći kupci mogu ispuniti obrazac za zamjenu baterije koji su dobili putem e-maila te izabrati između nekoliko pogodnosti dok čekaju svoju novu i poboljšanu bateriju. Osim toga, produžit ćemo postojeće jamstvo za 6 mjeseci, potpuno besplatno”, poručili su iz Rimčeve tvrtke.

Kopirati
Drag cursor here to close