Druženje u Tomislavgradu

Nove gume za sva vozila gorskih službi spašavanja u BiH

Gorske službe spašavanja opremljene novim ljetnim „Nokian“ gumama, kao poklon kompanije „Nokian“, u saradnji sa SiM Impex-om
AutoMoto / Flash | 12. 06. 2021. u 14:29

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom suradnje koja je ostvarena još prošle godine, predstavnici kompanija SiM Impex iz Banja Luke, finskog „Nokian“-a te gorskih službi spašavanja BiH, upriličili su druženje u Tomislavgradu, jednom od gradova u BiH u kojima SiM Impex ima svoju poslovnicu.

Prijateljskom okupljanju su se pridružili, pored direktora SiM Impex-a Slađana Cvijanovića i direktora prodaje Ljubiše Ratkovića, i regionalni prodajni predstavnici ove kompanije, kao i predstavnik kompanije „Nokian“ Ivan Bura. 

Podsjećanja radi, kompanija SiM Impex iz Banja Luke, tijekom prošle godine potpisala je ugovor o dvogodišnjoj suradnji s gorskim službama spašavanja iz BiH, koja je ozvaničena isporukom „Nokian“ guma za motorna vozila za potrebe svih gorskih službi u BiH. Ova suradnja je proizašla iz širenja poslovanja SiM Impex-a europskim i svjetskim brendovima u u ponudi te kompanije. S tim u vezi, SiM Impex je i službeni distributer robe finskog brenda „Nokian“, čija je praksa da zajedno s distributerima daruje pneumatike za motorna vozila gorskim službama spašavanja na lokalnim tržištima, što je učinila i u BiH tijekom prethodne godine, a što je umnogome pomoglo svim gorskim službama u zemlji.  

Predstavnik „Nokian“-a Ivan Bura je i ovoga puta potvrdio namjeru ove kompanije da na globalnom nivou promovira prave vrijednosti, što i čini ovakvim i sličnim aktivnostima, ali i naglasio: „Ovakva druženja su prilika da se učvrste prijateljstva i iz prve ruke saznaju informacije o tome koliko je zapravo važno da svojim doprinosom svi pomognemo životu neke zajednice. Naročito smo sretni kao kompanija kada naša odgovornost prema zajednici rezultira ovakvim prijateljskim odnosom“. 

Foto: PR / 

„Zadovoljstvo nam je i čast što smo svojim visoko postavljenim standardima poslovanja u prilici da i na ovaj način pomognemo organizaciji koja se bavi humanim radom, odnosno spašavanjem ljudskih života. Svakako, tijekom dvije godine po potpisanom ugovoru, gorske službe spašavanja u BiH biće osigurane novim 'Nokian' gumama. Ovoga puta, isporučeni su ljetni pneumatici za sva vozila službe“, rekao je direktor SiM Impex-a Slađan Cvijanović.

Marino Vidović, predsjednik Saveza gorskih službi spašavanja u BiH je ovom prilikom naglasio koliko su važne ovakve i slične suradnje s gospodarskim sektorom te dodao: „Nakon što smo prethodne godine svoja vozila opremili najkvalitetnijim zimskim gumama, poklonom kompanije Nokian, sada smo u prilici to učiniti i s ljetnim setovima. Zahvalio bih kompaniji 'SiM Impex', koja je na bh. tržište dovela ovakav strani brend, koji društvenu odgovornost pokazuje na najbolji mogući način – darivanjem“.   

Okupljanje i druženje u Tomislavgradu, između ostalog, povodom ove društveno odgovorne prakse, odnosno poklona u vidu ljetnih guma kojima su navedene kompanije obradovale gorske službe spašavanja, upriličeno je 11. lipnja, a tom prilikom predstavnici kompanija imali su i priliku da upoznaju taj kraj BiH, vozeći se džipovima gorskih službi planinom Tušnica sve do Buškog jezera.

Kopirati
Drag cursor here to close