Za pet tisuća KM

Predsjedništvo prodalo Audi A6 Quattro

AutoMoto / Flash | 29. 11. 2016. u 17:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine imalo je stanovitih poteškoća prilikom prodaje automobila Audi A6 Quattro.

Naime, ovo vozilo nekoć je koristio član Predsjedništva iz reda srpskog naroda Borislav Paravac. Na brojačima je zabilježena kilometraža od 370.667 kilometara. Kako su iz Predsjedništva nedavno kazali za N1, posljednjih godina vozilo su koristili službenici Tajništva ove institucije.

''Vozilo Audi A6 je nabavljeno 2003. godine za potrebe člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, Borislava Paravca, a ustupljeno je na korištenje Tajništvu Predsjedništva BiH 1. ožujak 2009. godine'', kazali su iz Predsjedništva za N1.

Kako je potvrđeno, automobil je ovih dana ipak pronašao novog vlasnika. Nije poznato tko je ponudio traženih 5.000 maraka, ali informacija da će vozilo konačno ''otišlo'' obradovat će sve u Predsjedništvu koje, pak, uskoro dobiva novog četverokotača, piše N1.

Prema dostupnim informacijama, ova institucija nabavit će motorno vozilo srednje klase, a natječaj je raspisan do 12. prosinca ove godine. Procijenjena ukupna vrijednost ugovora je 49.900 KM bez PDV-a.

Podsjetimo, ranije je član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić kupio luksuzni automobil Audi A8 Long 4.2 TDI Quattro Triptonic. Vrijednost automobila je 170.846,15 KM bez PDV-a. Na ovaj način, Ivanić je upotpunio seriju automobila marke Audi koje u kojima se od ranije voze Bakir Izetbegović i Dragan Čović.

Kopirati
Drag cursor here to close