Pogodnosti

Online pogodnosti Porschea BH

Ono što ovu ponudu i opciju rezerviranja vozila čini posebnom su ključni detalji.
AutoMoto / Flash | 08. 04. 2020. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na okolnosti prouzrokovane pandemijom COVID19, mnoge kompanije ponudu svojih roba i usluga prenose na online platforme ili vrše dostavu na kućna vrata kupaca. 

Na taj način se smanjuje potencijalna opasnost prenošenja virusa, a ujedno se ostaje u okvirima propisanih mjera donesenih od strane nadležnih institucija.

Kompanija PORSCHE BH d.o.o. je kao uvoznik vozila Volkswagen grupacije napravila dodatni iskorak u ponudi svojih proizvoda putem online platformi. Od danas svi potencijalni kupci mogu ugodno i sigurno iz svojih domova, putem desktop uređaja ili pametnih telefona, posjetom nekoj od oficijelnih web platformi marki Volkswagen, Audi, Škoda ili Seat, pregledati specijalnu ponudu odabranih vozila koja su izdvojena za ovu priliku.

Ono što ovu ponudu i opciju rezerviranja vozila čini posebnom su ključni detalji. Odabrana vozila u online ponudi imaju veliku cjenovnu prednost iskazanu kroz „online uštedu“, ali i specijalne uvjete u slučaju financiranja putem Porsche Leasinga.

Definirana online ušteda je jedinstvena i realizira se isključivo u slučaju kada kupac rezervira vozilo putem online platforme. Uz financiranje putem Porsche Leasinga, čime se ostvaruje dodatna ušteda, vozilo je moguće nabaviti po jedinstveno povoljnoj cijeni, s tim da se ponuda odnosi na ograničen broj vozila.

U proces rezervacije i prodaje vozila uključena je i mreža ovlaštenih trgovaca vozila Volkswagen grupacije, te će i dalje prva kontakt osoba za definiranje plaćanja i preuzimanja biti prodajni savjetnici naše ovlaštene prodajno-servisne mreže. 

Klikom na rezervaciju željenog vozila potencijalni kupac unosi osnovne podatke kako bi bio kontaktiran, te se naknadno definira način plaćanja i preuzimanja vozila. Ono što je bitno u aktualnoj situaciji je to da kupac može izvršiti plaćanje avansa, izvršiti eventualno potpunu uplatu ili kupovinu preko Porsche Leasinga, a svoje svoje vozilo preuzeti onda kada on to želi. Na taj način se ne dovodi u pitanje sigurnost kupaca, a na realizaciju kupovine ne utječu trenutna ograničenja kretanja i rada mnogobrojnih poslovnih subjekata i djelatnosti.

„Kako će se u budućnosti zasigurno preći na online kupovinu automobila, ovo je korak k potpunoj online platformi naručivanja, plaćanja i preuzimanja vozila, a s obzirom na pogodnosti online ponude sigurno je da ćemo zainteresirati naše kupce za ovaj način nabavke vozila“, ističu iz kompanije PORSCHE BH.

Sve informacije kupci mogu pronaći na linku

Kopirati
Drag cursor here to close