Sarajevo

Hyundai prezentirao novitete: 'U svakoj klasi novi model nas krasi'

Na jednom mjestu prikazani su istinski noviteti, počevši od najmanjeg modela ''i20'' pa sve do novog 'Santa Fea'.
AutoMoto / Flash | 15. 10. 2018. u 11:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod sloganom „U svakoj klasi, NOVI model nas krasi“, Hyundai u Bosni i Hercegovini, u subotu 13. listopada na platou ispred SCC-a u Sarajevu, prezentirao je široj javnosti svoje nove modele u gami i to u svim klasama. Na jednom mjestu prikazani su istinski noviteti, počevši od najmanjeg modela“ i20“ pa sve do novog „Santa Fea“. Hyundai je s ponosom prikazao ono s čime se niti jedan proizvođač automobila, trenutno, ne može pohvaliti.

"Dolaskom novog Santa Fea, Hyundai u BiH u svakom segmentu ima novo vozilo, krenuvši od i20, i30, Kone, Tucsona, novog Santa Fea pa sve do modela IONIQ, koji je posebno vozilo s obzorom da se radi o hybridu", rekla je Amra Makan-PR i marketing Hyundai Auto BiH.

Kako bi novi modeli bili dostupni što većem broju kupaca, Hyundai u Bosni i Hercegovini je odlučio da sve modele ponudi po promotivnim cijenama i posebnim uvjetima financiranja.

"Pored toga što smo ovom prilikom prikazali nove modele, pripremili smo i specijalnu prodajnu akciju za sve zainteresirane. Radi se o zaista posebnim cijenama i posebnim uvjetima financiranja. Tako novi i20 može biti vaš za mjesečnu ratu od 219,00 KM. Danas su svi naši posjetitelji imali priliku da testiraju sve naše modele iz ponude kako bi se uvjerili u svu snagu koji Hyundai posjeduje", dodala je Amra Makan. 

Tijekom samog eventa posjetitelja je bilo zaista mnogo, kako onih koji su se upoznavali sa novim modelima, mogućnostima kupovine, tako i onih koji su željeli da odvoje svoje vrijeme i da testiraju neko od vozila iz ponude. Ukoliko niste bili u subotu u Sarajevu ispred SCC-a, ne brinite, sve pogodnosti koje Vam nudi Hyundai možete naći kod Vama najbližeg trgovca Hyundai vozila.

"Svi oni koji nisu imali priliku da nas posjete ispred SCC-a, pozivamo ih da posjete jedan od Hyundai salona širom Bosne i Hercegovine kako bi iskoristili posebne pogodnosti, promotivne cijene i posebne uvjete financiranja koje smo pripremili", rekla je za kraj Amra Makan.

Kopirati
Drag cursor here to close