Za fanatične obožavatelje

Honda kreće s proizvodnjom vjenčanih prstenja

Na unutarnjoj strani prstena može biti ugraviran jedan od 12 ponuđenih dizajna, među kojima su natpisi Honda, logo Honde, logo pojedinih modela poput Preludea, logo DOHC VTEC, Civic Type R, Integra Type R...
AutoMoto / Flash | 13. 07. 2023. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Honda ima zaista široku paletu proizvoda. Proizvode "sve i svašta": od automobila i motocikala, preko kosilica, agregata pa sve do poslovnih mlaznih zrakoplova.

Svi ovi proizvodi odlično se prodaju, no treba vijdleti hoće li tako biti i s najnovijim dodatkom u paletu proizvoda: vjenčanim prstenjem!

Honda ima vrlo fanatične obožavatelje, i vjerojatno će se nekima od njih svidjeti i ovo, no sumnjamo da će prodaja biti masovna, piše Jutarnji list.

U-Tresaure proizvođač

Prstenje se ne proizvodi izravno u pogonima Honde već ga za nju radi japanski proizvođač nakita U-Treasure. Napravljeno je od platine, istog materijala kojeg možete naći u katalizatorima. Prstenje je jednostavnog, klasičnog i minimalističkog dizajna.

Na unutarnjoj strani prstena može biti ugraviran jedan od 12 ponuđenih dizajna, među kojima su natpisi Honda, logo Honde, logo pojedinih modela poput Preludea, logo DOHC VTEC, Civic Type R, Integra Type R...

Rok dostave šest tjedana

Mnogi proizvođači do sada su se udružili s proizvođačima satova kako bi ponudili svoje modele, no koliko nam je poznato Honda je prvi proizvođač automobila koji se ubacio u biznis s prstenjem. Treba vidjeti kako će to završiti.

Rok dostave je šest tjedana, a početna cijena 132.000 JPY ili oko 850 eura.

 

 
 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close