Beyond Zero

Toyotina inicijativa za bolju budućnost

Beyond Zero – "Dalje od nule" predstavlja Toyotinu odluku da doprinese svijetu više od samo smanjenja šetnih emisija i više od službenih ograničenja.
AutoMoto / Flash | 19. 04. 2022. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Globalna Toyotina inicijativa Beyond Zero, pokrenuta je danas u Bosni i Hercegovini, predstavljanjem za medije.

Beyond Zero – "Dalje od nule" predstavlja Toyotinu odluku da doprinese svijetu više od samo smanjenja šetnih emisija i više od službenih ograničenja. Za cilj ima graditi svijet u kome nitko nije isključen, u kome ljudi imaju slobodu kretanja uz pomoć Toyotine napredne tehnologije elektrifikacije i inovativne mobilnosti uz nezaboravno korisničko iskustvo i Toyotin doprinos društvu i zajednici u kojoj djeluje.

Beyond Zero inicijativa komunicira posvećenost Toyote da bude vodeća kompanija u elektrifikaciji, mobilnosti, zadovoljstvu korisnika i po doprinosu svijetu u kome živimo.

"Toyota je oduvijek vidjela svijet malo drugačije. Gdje drugi vide prepreke i ograničenja, mi osmišljavamo bolju budućnost i zato gradimo put do nulte emisije. Ali ipak, za nas je to samo početak. Mi želimo ići i dalje. Od gradova koji koriste samo čisti vodik, do rješenja mobilnosti korisnih svima, nastojimo stvoriti svijet veće uključivosti i održivosti", izjavila je Maja Đozo, iz odjela za iskustvo kupaca Toyote BiH.

"U Bosni i Hercegovini pokrećemo danas inicijativu Beyond Zero, čiji je jedan od zadataka i vraćanje zajednici u kojoj živimo i ulaganje u društveno odgovorne projekte na polju mobilnosti, sigurnosti i zaštite okoliša".

Dalje od emisija, dalje od prepreka, dalje od očekivanja

Toyotina Beyond Zero inicijativa u BIH pružit će podršku projektima i organizacijama koje se bore s izazovima kretanja, sigurnosti i brige za prirodu kroz niz projekata kao što su podrška Paraolimpijskom komitetu BiH, Sportskim igrama mladih i Specijalnoj olimpijadi, te kroz radionice o sigurnosti u saobraćaju za djecu i odrasle i projekte čišćenja prirode i pošumljavanja.

"Želimo ići dalje od prepreka i dalje od očekivanja, kako kroz društveno odgovorne projekte, tako i kroz pružanje uvijek bolje usluge našim kupcima i korisnicima kroz inovativne programe, usluge i proizvode koje konstantno obogaćujemo, kao što su Toyota Osiguranje i Toyota Relax", istaknuo je Damir Višošević, direktor Toyote BiH.

"Ciljamo i smanjiti broj prometnih nezgoda na nulu. Zato smo stvorili T-Mate, inteligentne sigurnosne sisteme koji vas upozoravaju i vode tijekom putovanja. Iz istog razloga stvorili smo THUMS, virtualni softver za simulaciju sudara koji smo učinili dostupnim svim proizvođačima automobila", rekao je Višošević.

Vodeći u elektrifikaciji

Toyota ide dalje od nulte emisije potvrđujući ulogu predvodnika u elektrifikaciji koja je počela prije 25 godina, predstavljanjem prvog Toyotinog hibrida, a nastavlja se i danas kroz ponudu četiri elektrificirana pogonska sklopa kako bi potrošači imali pravu tehnologiju u pravom trenutku za svoje potrebe. Toyota na tržištu nudi hibride, plug-in hibride, električna vozila i vozila pogonjena hidrogenom, koja iza sebe ostavljaju samo čisti zrak i vodenu paru.

Vodeći u mobilnosti

Toyota je posvećena svojoj transformaciji, od proizvođača automobila u kompaniju za mobilnost. Osmišljavamo rješenja za mobilnost brinući o kretanju svakog pojedinca, bez obzira na njihova ograničenja, kako bismo doprinijeli stvaranju inkluzivnijeg društva. Potrebe za mobilnošću se stalno mijenjaju, tako da posljednjih godina kompanija mnogo ulaže u razvoj dijeljene i zajedničke mobilnosti, kao i sredstava za mobilnost koja olakšavaju život osobama s invaliditetom.

Vodeći u iskustvu stranaka

Toyota želi stvarati nezaboravna korisnička iskustva, bilo u prodajnom salonu, online ili u automobilu, tijekom čitavog trajanja vlasništva Toyota vozila, kombinirajući svoju proslavljenu kvalitetu, trajnost i pouzdanost s naprednom uslugom održavanja, s ciljem postizanja potpunog zadovoljstva stranaka i nula prometnih nesreća.

Vodeći doprinos društvu

Toyota želi ići i dalje od nulte emisije doprinoseći boljem društvu, smanjivanjem utjecaja na okoliš iz našeg poslovanja i proizvoda, te omogućavajući pojedincima i zajednicama put prema boljem svijetu zahvaljujući inovacijama u proizvodima, tehnologijama i proizvodnji i podrškom istaknutim pojedincima i organizacijama, na čelu s Olimpijskim i Paraolimpijskim pokretom.

Kopirati
Drag cursor here to close