Društveno odgovorno djelovanje

Porsche BH: Planinarenjem do boljeg zdravlja i jakog kolektiva

Pored planinarenja i boravka u prirodi ova edukacija ima za cilj podizanje ekološke svijesti, vrednovanje prirodnih ljepota, pozitivnu motivaciju zaposlenika i jačanje timskog duha.
AutoMoto / Flash | 31. 05. 2022. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Porsche BH je u okviru svoje strategije društveno odgovornog djelovanja pokrenula jedan nesvakidašnji projekt ostvarujući partnersku suradnju s Gorskom službom spašavanja Ilidža.

Cilj ove suradnje je s jedne strane podrška GSS-u Ilidža čiji članovi nesebičnim radom i zalaganjem spašavaju ljudske živote tijekom prirodnih katastrofa i izvanrednih situacija, a s druge strane unapređenje zdravog življenja zaposlenika kompanije Porsche BH kroz planinarenje uz stručnu obuku i u organizaciji GSS Ilidža.

Kako je unapređenje svijesti o važnosti održavanja zdravlja i zdrave životne okoline jedan od ključnih postulata kompanije Porsche Holding, održana je edukacija u okviru koje su pripadnici GSS Ilidža zaposlenike Porsche BH upoznali s osnovama planinarstva, osnovama spašavanja, korištenjem planinarske opreme itd.

Zaposlenici će naučena znanja moći primjenjivati u praksi što čini sljedeći stupanj edukacije te će biti organizirani višednevni planinarski izleti s edukativnim sadržajima, timskim zadacima i lijepim druženjima.

Pored planinarenja i boravka u prirodi ova edukacija ima za cilj podizanje ekološke svijesti, vrednovanje prirodnih ljepota, pozitivnu motivaciju zaposlenika i jačanje timskog duha.

Vođeni ovom idejom kolektiv Porsche BH je proteklog vikenda volonterski i uz asistenciju pripadnika GSS Ilidža čistio obalu Miljacke iza objekta Porsche Sarajevo. Akcija je provedena uz sve mjere sigurnosti i tehničku opremu GSS-a.

Tom prilikom su uklonjene značajne količine otpada iz korita i s obala što će doprinijeti ljepšem i zdravijem ambijentu u radnoj okolini. Na ovaj način zaposlenici Porsche BH su pokazali visok stupanj ekološke osviještenosti i spremnosti da kroz timski rad daju svoj doprinos društvenoj zajednici.

Kopirati
Drag cursor here to close