Uvertira u slavlje

VIDEO | 75. rođendan Ferrarija: Predstavljen novi logo

"Ta slika predstavlja simbol duha Ferrarija, onog koji dijelimo svi mi ovdje u Maranellu i koji želimo da podijelimo s našim kupcima i obožavateljima razasutim svuda po svijetu", rekao je John Elkan, direktor Ferrarija.
AutoMoto / Flash | 03. 01. 2022. u 09:56 Bljesak.info
Ferrari 1947-2022 | 75 years looking ahead

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kultni talijanski proizvođač i egzotičnih automobila, Ferrari je najavio da će ova 2022. godina biti obilježena proslavom jubileja, odnosno 75. rođendana kompanije.

"Poseban logotip smo osmislili i prezentiramo ga u vrlo posebnoj godini. U pitanju je skulptura sačinjena od tisuća dijelova izrađenih ovdje u našoj tvornici. Simbolično, svaki komad je memoriran od strane jednog od mojih kolega u Ferrariju.

Ta slika predstavlja simbol duha Ferrarija, onog koji dijelimo svi mi ovdje u Maranellu i koji želimo da podijelimo s našim kupcima i obožavateljima razasutim svuda po svijetu", rekao je John Elkan, direktor Ferrarija.

Službeni video materijal je poslužio i kao oružje za promociju vrijednosti koje i sama marka želi da simbolizira. Mislimo na strast, timski rad, ponos, izvrsnost. Uključene su i neizbježne riječi koje se mogu pripisati apeninskom brendu, a to su tradicija, inovacije, gordost i snovi.

Enzo Ferrari, osnivač ovog kultnog proizvođača automobila, isticao je kako tvornice čine ljudi, strojevi i zgrade, ali da je Ferrari drugačiji, da su oni sačinjeni samo od ljudi, prenosi "Autorepublika".

Kopirati
Drag cursor here to close