Vasnik Pinka

VIDEO: Željko Mitrović, unatoč zahtjevu, ne ukida reality program i najavljuje novo

Naime, iako su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obećali da će Zadrugu biti ukinuta, vlasnik Pinka nema namjeru da se zaustavi, a kako kaže za Danas, jedino zakonska cenzura može da ga spriječi.
Vijesti / Svijet | 13. 06. 2023. u 18:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je jedan od prvih zahtjeva sudionika prosvjeda „Srbija protiv nasilja“ da se prekine s emitiranjem reality programa koji promovira nasilje na televiziji Pink, Željko Mitrović nema namjeru da se zaustavi, što je potvrdio za portal "Danas".

Naime, iako su predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obećali da će Zadrugu biti ukinuta, vlasnik Pinka nema namjeru da se zaustavi, a kako kaže za Danas, jedino zakonska cenzura može da ga spriječi, prenosi N1.

Mnogi će reći da ovo i nije netko iznenađenje, jer samo dva tjedna nakon što je objavio da će „na preporuku Aleksandra Vučića, u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana“ ukinuti „Zadrugu“, Željko Mitrović je na finalu „Zadruge“ najavio novu televizijsku sezonu – i to „neprevaziđenu“.

Iz Šimanovaca Mitrović se ispričao „najvjernijim gledateljima“ što se ova sezona završila ranije, ne spomenuvši tragične razloge koji su stajali iza pritiska javnosti da se emitiranje okonča.

„Izvinjavam se (gledateljima) što malo ranije završavamo u ovoj sezoni, ali smo iskoristili vrijeme od ove najave da ćemo ranije završiti, iskoristili smo vrijeme da isprojektiramo sve ono što je neophodno za sljedeću sezonu. Radimo desetak novih projekata, radimo u ovom ovdje prostoru, radimo mnogo razvijeniji projekat, radimo nadogradnju i još jedan set koji je veći od ovog novog dijela. Spremamo sezonu koja će po svim kategorijama biti neprevaziđena“, rekao je za svoju televiziju vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Kopirati
Drag cursor here to close