Regija

Vučić: Šutimo na govor Komšića da sačuvamo mir

Ocijenio je da svi oni to rade danas tako zato što su sigurni da mogu Srbiji da naštete.
Vijesti / Svijet | 19. 03. 2022. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da dio bošnjačkog rukovodstva u Sarajevu, crnogorski predsjednik Milo Đukanović i premijer Kosova Aljbin Kurti vode kampanju protiv Srbije u pokušaju da iskoriste ukrajinsku krizu, ali da Beograd ne odgovara kako bi sačuvao mir i sigurnost u regiji, piše Srna.

"To što je Željko Komšić govorio o Srbiji u Bruxellesu ovih dana, nitko mu nije odgovorio, ali ne zato što se plašimo. Ne odgovaramo ni Komšiću, ni Kurtiju, šutimo, pustili smo ih da govore. A zašto? Pa da bismo sačuvali mir i sigurnost, a ne zato što su oni mnogo jaki i mnogi hrabri", rekao je Vučić.

Ocijenio je da svi oni to rade danas tako zato što su sigurni da mogu Srbiji da naštete.

"Toliko smo se gluposti naslušali prethodnih dana o avionima iz Srbije, lažnih priča o bankarima, medijima. Toliko laži. Amerikanci su mnogo korektniji, a kada govore ovi iz manjih zemalja, uvijek prešutite da ne biste ulazili u sukob. Ošutjeli smo ljudima iz Sarajeva. Ošurio sam i na intervju Đukanovića kome su za sve krivi Vučić i Srpska pravoslavna crkva /SPC/", rekao je Vučić za TV "Prva".

Kopirati
Drag cursor here to close