Politička prepucavanja

Vučić optužio opoziciju da krade toalet papir u Skupštini

''Pokrali su toalet papir iz skupštinskih prostorija i gađali Anu Brnabić i ostale koji su bili za tim stolom'', rekao je Vučić.
Vijesti / Svijet | 21. 03. 2024. u 18:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas opoziciju da je "krala toalet papir iz Skupštine Srbije" kako bi "gađali Anu Brnabić".

Na te optužbe, na X-u je reagirao lider SSP Dragan Đilas, napisavši da Aleksandar Jovanović Ćuta nije ništa ukrao.

''Najbolji student Pravnog fakulteta nije rekao istinu. U Krivičnom zakoniku član 203 stav 1 piše da bi nešto bila krađa nije dovoljno samo da se oduzme tuđa pokretna stvar, već mora da postoji namjera da se pribavi protupravna korist'', napisao je Đilas na društvenoj mreži X, prenosi N1.

U slučaju koji Vučić spominje, to, smatra Đilas, nije bio slučaj.

''Toalet papir je kolega (Aleksandar) Jovanović uzeo i potom ga upotrijebio u skladu sa njegovom namjenom'', dodao je Đilas.

Vučić je u Bruxellesu, gdje je nazočio Međunarodnom summitu o nuklearnoj energiji, čestitao Ani Brnabić izbor na funkciju predsjednice Skupštine Srbije, ocjenjujući da opozicija nikada neće doći na vlast ako se bude ponašala kao što je činila u srijedu na konstituirajućoj sjednici parlamenta.

''Pokrali su toalet papir iz skupštinskih prostorija i gađali Anu Brnabić i ostale koji su bili za tim stolom. Ako je to Srbija koju predlažu građanima, vjerujem da nikad neće doći na vlast, a Ani čestitam, jer je težak posao pred njom'', rekao je Vučić novinarima.

Vučić je istaknuo da nije sporno da on bude glavna tema raprava u parlamentu, a da se sutra uvečer sprema odgovoriti onima koji tvrde da je dogovorio da ga linčuju u Srebrenici, odnosno da njegov brat nosi skupu odjeću.

 

Kopirati
Drag cursor here to close