Pomalo o svemu

Vučić: Ne radim predstavu, pet dana nisam ništa kačio na Instagram

"Što se tiče uloge opozicije, oni su tu da kritiziraju, nude alternativu. Ja ne mislim da je itko terorist osim onog u Mladenovcu", rekao je.
Vijesti / Svijet | 12. 05. 2023. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aleksandar Vučić obraća se javnosti oko današnjih prosvjeda. Prije sedam dana dogodila se druga masovna pucnjava u Srbiji, a Vučić se na početku presice pohvalio da je oduzeto dosta ilegalnog oružja.

Malo o nasilju, malo o Kosovu 

Rekao je da je Brnabić bila na sastanku s predstavnicima roditelja škole u kojoj se prva pucnjava dogodila te da će se udovoljiti njihovim uvjetima, prenosi Index.hr

"Angažirat ćemo svjetske stručnjake, razgovarali smo s Norvežanima, oni su imali iskustva zbog slučaja Breivika iz 2011. godine", rekao je.

"Dovodit ćemo stručnjake iz Los Angelesa", rekao je.

Vučić kaže da se zapošljava na tisuće policajaca. "Spriječit ćemo 80 posto vršnjačkog nasilja, incidente, roditelji i djeca će se osjećati sigurnije", rekao je.

Onda se prebacio na situaciju na Kosovu. "Nevjerojatna je želja Kurtija da izaziva sukobe, da on ispadne nekakav albanski heroj", rekao je Vučić. Kaže da je jako zabrinut.

Veliki skup 

"Očigledno u Hrvatskoj imaju najviše klikova kad mene po cijeli dan drže kao prvu vijest. Photoshop im služi da budem grđi nego što jesam. Svi tekstovi su im besmisleni. Kažu da se u Hrvatskoj živi bolje. Živi se bolje, naravno", rekao je Vučić dodavši da se razlika smanjuje.

"Vi ste decenijama bili ispred Srbije, ali razlika se smanjuje. Na to sam ponosan", rekao je Vučić.

Vučić priprema veliki skup. Upitan je je li to potrebno. Upitan je i zašto nije otišao do škole Vladislav Ribnikar.

"Ja sam išao u crkvu zapaliti svijeću. Nisam želio kamere, nisam smatrao da je potrebno da od toga radim predstavu, pet dana nisam ništa kačio na Instagram. Svakome sam uputio saučešće", rekao je.

"Nisam razumio vaše pitanje, valjda moramo postupiti svaki put onako kako vama padne napamet. Ovo pitanje je jednako glupo zašto je dan žalosti počeo u petak, a ne u četvrtak", rekao je.

"Što se tiče uloge opozicije, oni su tu da kritiziraju, nude alternativu. Ja ne mislim da je itko terorist osim onog u Mladenovcu", rekao je.

Rekao je da organizatori prosvjeda koriste sramne trikove.

Kopirati
Drag cursor here to close