Poruka regiji

Vučić: Još ne znaju šta će sve od oružja uskoro dobiti Srbija

Aleksandar Vučić je potvrdio da se na idućoj skupštini stranke neće kandidirati za predsjednika stranke.
Vijesti / Svijet | 27. 11. 2021. u 21:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić poručio je u subotu navečer, na svečanoj akademiji povodom 13 godina od osnivanja stranke, da novu Srbiju nitko ne može zaustaviti i da budućnost SNS i Srbije može biti ujedinjavanje ljudi, naroda.

"Posljednjih 10 godina smo radili na tome da se desi i rodi nova Srbija, da oživi, da se podigne, ojača, pronađe snagu, dostojanstvo i ponos i tu Srbiju nitko ne može zaustaviti", poručio je Vučić članovima i simpatizerima SNS-a na proslavi 13. godišnjice stranke.

Naglasio je kako je važno pokazivati odgovornost i ozbiljnost, ne pokazivati mržnju.

"Jer, suviše smo mali da bismo imali pravo na unutrašnje sukobe", istaknuo je Vučić. Rekao je kako predaja nije opcija i da nema nazad, niti povlačenja pred bilo kim, a pogotovo ne pred onima koji su zemlju uništili i urušili.

Predsjednik Srbije je rekao da Srbija mora biti otvorena u regiji i da je "Otvoreni Balkan" velika i važna ideja.

Video: Вучић: Нема повлачења пред онима који су ову земљу уништили

Naveo je kako se pojedine zemlje u regiji hvale što sve nabavljaju od naoružanja i kako će biti jače od Srbije, ali da ''još ne znaju šta će sve od oružja uskoro dobiti Srbija, i to mnogo brže od njih'', prenose beogradski mediji.

"Srbija se naoružava samo zato da nas više nitko ne bi ponižavao kao što je bilo prije", naglasio je Vučić.

Potvrdio da se na idućoj skupštini stranke neće kandidirati za predsjednika stranke, ali da se nikada neće odvajati od SNS.

Vučić je dodao da je na današnjoj skupštini SNS prihvatio da pomogne stranci, da je vodi na sljedeće izbore, a onda je, kaže, ''vrijeme za neke druge, mlađe ljude''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close