Prebacivanje pažnje s Ukrajine

VIDEO | Zelenski: Rusija pokušava pokrenuti rat na Balkanu, vjerujte mi, imamo informacije

"Rusija će se pobrinuti da jedna balkanska zemlja zarati s drugom", rekao je Zelenski.
Vijesti / Svijet | 16. 11. 2023. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Rusija bi mogla stvoriti nove krize na Balkanu i u Moldaviji kako bi skrenula pozornost svijeta s rata u Ukrajini", rekao je ukrajinski predsjednik.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski kaže da bi svijet trebao prebaciti više pažnje na situaciju na Balkanu jer, prema njegovim riječima, postoje informacije da Rusija planira započeti rat kako bi skrenula pozornost s Ukrajine.

"Rusija bi mogla stvoriti nove krize na Balkanu i u Moldaviji kako bi skrenula pozornost svijeta s rata u Ukrajini", kazao je, te dodao kako "danas svi raspravljaju o krizi na Bliskom istoku. Iza eksplozije situacije na Bliskom istoku stoji Rusija, sigurni smo, sa svojim saveznikom Iranom", rekao je.

"Obratite pozornost na Balkan. Vjerujte mi, dobivamo informacije. Rusija ima dugoročni plan: Bliski istok, a sljedeća distrakcija bit će Balkan. Ako partneri sada ništa ne poduzmu, opet će doći do eksplozija, i opet. To nije novost. Rusija će se pobrinuti da jedna balkanska zemlja zarati s drugom", rekao je Zelenski.

Kopirati
Drag cursor here to close