Kao od majke rođen

VIDEO: Vijećnik se pojavio gol na sastanku, podnio je ostavku

"Tehnologija je puna trikova. Nažalost, žurba je napravila svoje. Ispričavam se zbog nesretnog događaja", kazao je Caraian u vidnoj neugodi.
Vijesti / Svijet | 27. 02. 2023. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rumunj Alberto-Iosif Caraian ostat će zapamćen u političkoj povijesti kao vijećnik koji je izgubio poziciju jer je gol golcat osvanuo na Zoom sastanku. Ta snimka je očekivano postala viralna, a malo koji medij u svijetu, uključujući i ozbiljne informativne emisije, nije izvijestio o nesretniku ispod tuša koji je u krivom trenutku pritisnuo krivi gumb na svome mobitelu, piše Jutarnji list.

Naime, nesretni vijećnik socijaldemokrata (PSD) taman je završio s tuširanjem kada ga je kolegica koja je predsjedavala sastankom pozvala da se obrati jer je "radio" od kuće. Osvanuo je u punom "sjaju" - javljajući se uživo iz tuša, gol i mokar, vjerojatno misleći da mu kamera nije uključena. I dok su njegove kolege jedva suzdržavale smijeh, netko od njih mu je uspio dobaciti da isključi kameru.

Video: Zoom sastanak

"Ne mogu je isključiti. Ispričavam se. Ne znam kako da je isključim", uzvratio je u panici i potom prekinuo poziv. Ponovo se javio nakon što se odjenuo kako to i doliči jednom sastanku.

"Tehnologija je puna trikova. Nažalost, žurba je napravila svoje. Ispričavam se zbog nesretnog događaja", kazao je Caraian u vidnoj neugodi.

Premda je svima ovo bio jedan šaljivi incident, Caraian postavši predmet sprdnje u cijelom svijetu, odlučio je podnijeti ostavku.

Kopirati
Drag cursor here to close