Napadi

Ukrajina: Rusi su na grad Herson bacili dvije zračne bombe

Jedna bomba je pogodila industrijsko područje, a druga civilnu infrastrukturu
Vijesti / Svijet | 24. 09. 2023. u 21:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U današnjim ruskim napadima na regiju Herson poginulo je dvoje ljudi, a najmanje devet ih je ozlijeđeno, rekli su ukrajinski dužnosnici.

"Neprijatelj je bacio dvije zračne bombe na grad Herson. Jedna je pogodila industrijsko područje, a druga civilnu infrastrukturu", rekao je Oleksandr Prokudin, čelnik regionalne vojne uprave.

Među ranjenima je i 49-godišnja žena koja radi kao zaštitarka, dodao je. Tijekom napada na grad Herson ozlijeđeno je šestero ljudi. Još troje je ranjeno u drugim dijelovima regije. Ured glavnog tužitelja Ukrajine je priopćio da su u napadima u blizini grada Berislava ubijene dvije osobe, a tri ozlijeđene, piše Hina.

Ukrajina: Diverzanti izveli akcije u dva ruska vojna grada

Nepoznate osobe su se jutros namjerile na vojnu opremu i uzrokovale eksplozije u dva ruska vojna grada, objavilo je na Telegramu ministarstvo obrane Ukrajine.

"Tijekom noći su nepoznati diverzanti izveli uspješne akcije u oblastima Moskve i Kaluge. Konkretno, uništili su kamion s gorivom u vojnom gradu u okrugu Naro-Fominsk, dok su u Kalugi uništili četiri vozila s prikolicama."

Kopirati
Drag cursor here to close