Klan Belivuk

U stroju za mljevenje mesa pronađen ljudski DNK

Ova grupa ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke kako bi ih dalje uništila i razbacala, priopćio je MUP.
Vijesti / Svijet | 10. 05. 2021. u 16:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP Srbije je u kući koju je koristio Veljko Belivuk, u beogradskom naselju Ritopek, pronašao je ljudski DNK u uređaju za mljevenje mesa.

To je potvrdio i Aleksandar Vulin, ministar unutarnjih poslova Srbije.

"Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvijetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijski stroj za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova i Tužiteljstva za organizirani kriminal definitivno su potvrdili da se u tom stroju nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana", istaknuo je ministar Vulin.

Video: Što je sve pronađeno u kući klana Belivuk

Prema njegovim riječima, ova grupa ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke kako bi ih dalje uništila i razbacala, priopćio je MUP.

Podsjetimo, Belivukov klan uhićen je početkom veljače, a krajem travnja u kući u Ritopeku, koju je koristila ova kriminalna grupa, otkrivena je tajna prostorija, prenosi Nova.rs

Tu je pronađena velika količina različitog oružja, ali i ogromni stroj za mljevenje mesa, za koji se sumnja da je korišten za uništavanje tijela žrtava.

Sumnja se da je kriminalna organizacija odgovorna za najmanje tri ubojstva, brojne otmice, trgovinu drogom, pranje novca i nezakonito posjedovanje oružja.

Kopirati
Drag cursor here to close