Kontrola

Granična policija uhitila četiri osobe prema potragama bh. sudova

Graničnim provjerama je utvrđeno da je potražuje Osnovni sud u Derventi zbog kaznenog djela "falsificiranje isprave".
Vijesti / Flash | 07. 05. 2021. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Jedinice granične policije Brod 6. svibnja uhitili su LJ.M. (1979.), državljanku Bosne i Hercegovine.

Graničnim provjerama je utvrđeno da je potražuje Osnovni sud u Derventi zbog kaznenog djela "falsificiranje isprave". Kontrolirana je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i predata službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Dan ranije pri izlasku iz BiH na prijelazu Gorica uhićen je M.Č. (1958.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Sud BiH zbog kaznenih djela "pranje novca", "porezna utaja u pomaganju" i "krivotvorenje ili uništenje poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava". Službenici JGP Gorica ovog državljanina Republike Hrvatske predali su službenicima Sudske policije Suda BiH.

Prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Gradiška, 5. svibnja uhićen je Ž.T. (1976.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Prnjavoru radi izdržavanja kazne zatvora. Službenici JGP Gradiška, bh. državljanina su predali službenicima Sudske policije Banja Luka.

Službenici JGP Zvornik 5. svibnja uhitili su A.M. (1965.), nakon što je provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. Državljanin BiH je kontroliran na izlasku iz BiH na prijelazu Šepak i predat službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close