Autocesta A3

Teška prometna nesreća u Hrvatskoj: Poginuli mladić i djevojka, dvogodišnje dijete teško ozlijeđeno

Dvadesetčetverogodišnji vozač automobila i 21-godišnja putnica smrtno su stradali dok je dvogodišnje dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći.
Vijesti / Svijet | 01. 06. 2024. u 07:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovali teretno i osobno vozilo dogodila se u petak u poslijepodnevnim satima na sjevernoj strani autoceste A3 između čvorova Okučani i Novska.

Dvadesetčetverogodišnji vozač automobila i 21-godišnja putnica smrtno su stradali dok je dvogodišnje dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u petak oko 15 sati dogodila na sjevernoj strani autoceste A3 između čvora Okučani i Novska, objavilo je Županijsko državno odvjetništvo u Sisku.

Prema dosad prikupljenim podacima, do nesreće je došlo kada je 24-godišnji vozač osobnog automobila, hrvatski državljanin, upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru, objavilo je navečer ŽDO u Sisku. Vozač automobila i 21-godišnja putnica u automobilu smrtno su stradali, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Očevid je provela dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji sa sisačko-moslavačkom policijom.

Državno odvjetništvo je, cilju utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće, naložilo provođenje potrebnih izvidnih i dokaznih radnji, stoji u priopćenju.

U nesreći su dvije osobe smrtno stradale, dok je jedna osoba prevezena u bolnicu Nova Gradiška s teškim ozljedama.

''U teškoj nesreći stradalo je dvogodišnje dijete. Pregledano je u bolnici Nova Gradiška, te ga vozilo hitne pomoći na daljnju obradu vozi u KBC Zagreb'', potvrdili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Iako je prema prvim informacijama bilo rečeno da je vozač teretnog vozila teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Novu Gradišku, kasnije se uspostavilo da je riječ o dvogodišnjem djetetu, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close