Sanna Marin

Razvodi se finska premijerka

Marin i Raikkonen zajedno imaju petogodišnju kćer. Vjenčali su se 2020. godine dok se Marin kao premijerka suočavala s pandemijom.
Vijesti / Svijet | 10. 05. 2023. u 19:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finska premijerka na odlasku 37-godišnja Sanna Marin razvodi se nakon tri godine braka.

"Zahvalni smo na 19 zajedničkih godina i našoj voljenoj kćeri. Ostat ćemo najbolji prijatelji", objavila je Sanna na svom Instagram profilu. Istu poruku objavio je i njen uskoro bivši suprug Markus Raikkonen.

Marin i Raikkonen zajedno imaju petogodišnju kćer. Vjenčali su se 2020. godine dok se Marin kao premijerka suočavala s pandemijom. "Zajedno smo proživjeli našu mladost, zajedno smo ušli u odraslu dob i zajedno smo odrasli u roditelje naše drage kćeri", napisala je ona na Instagramu nakon vjenčanja u kolovozu 2020., prenosi index.

Marin i njezina Socijaldemokratska stranka izgubili su izbore za parlament u Finskoj prošlog mjeseca. Ona je nakon toga najavila da će napustiti čelno mjesto u stranci. Kad je 2019. preuzela dužnost, postala je najmlađa premijerka na svijetu.

Prošle godine našla se u centru skandala zbog snimke na kojoj se zabavlja u društvu, a na kojoj su bile vidljive i čaše s alkoholom. Finska oporba i pojedini članovi parlamenta zatražili su od nje da se testira na droge, što je i učinila, a na testu je bila negativna.

Skandal se nastavio kad se pojavila nova snimka finske premijerke kako pleše s pjevačem Olavijem Uusivirtom.

 

Kopirati
Drag cursor here to close