Dezinformacije

Putinov čovjek ne dolazi: Srbija upozorava na obavještajni rat

''Obavještajni rat protiv Srbije je u tijeku! Patrušev ne dolazi u Beograd! Trebalo bi da se duboko stidite ovih laži'', objavila je Vučićeva savjetnica.
Vijesti / Svijet | 27. 02. 2022. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savjetnica za medije predsjednika Srbije Suzana Vasiljević izjavila je da je u tijeku obavještajni rat protiv Srbije, prenosi Srna.

Reagirajući na objavu sarajevskog novinara Mirnesa Kovača da predsjednik Rusije Vladimir Putin šalje svog najvišeg sigurnosnog izaslanika Nikolaja Patruševa u Beograd, kao i da on sam dolazi tajno u Beograd, Vasiljević je na Twitteru napisala kako bi Kovač trebao stidjeti svojih laži.

"Obavještajni rat protiv Srbije je u tijeku! Patrušev ne dolazi u Beograd! Trebalo bi da se duboko stidite ovih laži. U normalnoj situaciji bih ignorirala vašu zluradost, ali ono što radite je prilično opasno - širenje laži pod danim okolnostima trebalo bi da vas postidi", poručila je Vasiljević.

Ona je u post scriptumu objave, a u kontekstu lažnih objava, napisala da je "predsjednički avion već danima na Aerodromu `Nikola Tesla`".

 

Kopirati
Drag cursor here to close