Bez detalja

Pucnjava na rođendanu tinejdžera u SAD-u, najmanje četvero mrtvih, više ranjenih

Brownie Caldwell, članica gradskog vijeća Dadevillea, potvrdila je za ABC News da je u tijeku istraga
Vijesti / Svijet | 16. 04. 2023. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najmanje četiri osobe ubijene su u pucnjavi na proslavi 16. rođendana u američkoj saveznoj državi Alabami. Fox News javlja da stižu izvješća o više od 20 ranjenih.

Pucnjava se dogodila u gradiću Dadeville oko 22:34 sati po lokalnom vremenu, navodi se u priopćenju koje je objavila Agencija za provođenje zakona Alabame. Specijalni agenti iz ALEA-e pokrenuli su istragu. Zasad nije objavljeno više detalja.

Istraga u tijeku

Brownie Caldwell, članica gradskog vijeća Dadevillea, potvrdila je za ABC News da je u tijeku istraga. Caldwell je rekla da ne može potvrditi broj žrtava. Ben Haynes, viši pastor Prve baptističke crkve u Dadevilleu, rekao je za ABC News da je bio u bolnici tijekom noći s obiteljima poginulih i ozlijeđenih.

Na rođendanu bilo više od 50 ljudi

Haynes je naveo da su mu članovi obitelji rekli da je pucnjava izbila u malom prostoru gdje se održavala rođendanska zabava. Na rođendanu, prema njegovim riječima, bilo je više od 50 ljudi kada je došlo do pucnjave.

“Jutros tugujem s ljudima iz Dadevillea i svojim sugrađanima iz Alabame. Nasilnom kriminalu NEMA mjesta u našoj državi, a policija nas pozorno obavještava o svim detaljima”, objavila je republikanska guvernerka Alabame Kay Ivey.

Kopirati
Drag cursor here to close