Kome smeta rad

Kaos u Makaraskoj: Specijalci se dižu zbog plaže?!

Unutar zgrade Grada Makarske u Uredu za urbanizam došlo je do provale.
Vijesti / Svijet | 28. 12. 2022. u 07:42 L.Č.|Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Provala u uredu Grada Makarske

Unutar zgrade Grada Makarske u Uredu za urbanizam došlo je do provale. Provaljeno je ormar u kojem se nalazio Konačan prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Makarske.

“Mi smo odlučni u svojim namjerama da stanemo na kraj preizgrađenosti te ovim Izmjenama i dopunama Prostornog plana ukidamo stambenu izgradnju koja godinama guši naš grad”, objavio je gradonačelnik Zoran Paunović na svom Facebook profilu.

Foto:PR / Uvredljivi grafiti na zgradi u centru grada

Zapitao se tko su pojedinci kojima toliko smeta red i koji brinu samo o svojim partikularnim interesima da zbog toga ne prežu ni pred ovakvim kriminalnim radnjama. Očevid je obavila policija i vjeruje se da će nadležne institucije što brže odraditi svoj posao te pronaći počinitelja.

Podsjećamo da su prošli tjedan u jezgri starog grada te na općini Grada Makarske osvanuli uvredljivi grafiti. Gradonačelnik je tada poručio da ih nikakve prijetnje neće zastrašiti, niti zaustaviti u rješavanju gradskih problema: od valorizacije stare gradske jezgre, preko uređenja Peškere, do ukidanja višestambene gradnje i povratka zelenila u svaki kutak grada.

Foto:PR / Uvredljivi grafiti na zgradi u centru grada

Uz sve to, sredinom idućeg tjedna kiosci pojedinih zakupaca uklanjaju se s Peškere, a budući se radi o prisilnom izvršenju, uz komunalne redare na terenu će biti i policajci, a kako je najavio gradonačelnik Zoran Paunović, moguće i specijalci.

Kopirati
Drag cursor here to close