Bizarne scene

Prijetio bombom i pokušao oteti avion; Želio vidjeti izvanzemaljce

Uhićen je u srijedu nakon što se vozilom probio kroz ogradu na međunarodnoj zračnoj luci McCarran, parkirao na rampi za zrakoplov i zaprijetio bombom.
Vijesti / Svijet | 10. 12. 2021. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Las Vegasu uhitila je muškarca koji je probio sigurnosnu ogradu zračne luke, tvrdeći da želi ukrasti zrakoplov kako bi mogao doći do mjesta poznatog pod nazivom Area 51.

Muškarac je policiji rekao da je htio ukrasti avion kako bi mogao odletjeti u Area 51 i vidjeti izvanzemaljce. Uhićen je u srijedu nakon što se vozilom probio kroz ogradu na međunarodnoj zračnoj luci McCarran, parkirao na rampi za zrakoplov i zaprijetio bombom, piše CNN.

Uhićen je zbog ometanja privatnog posjeda i terorističkog čina, stoji u policijskom izvješću.

Area 51

Area 51 je vojna baza smještena u južnom dijelu zapadne Nevade u Sjedinjenim Američkim Državama. Koristi se kao poligon za obuku američkih zračnih snaga. Sam naziv zapravo dolazi od oznake na karti.

Ta je vojna baza već dugo fokus raznim teoretičarima zavjera koji vjeruju da na tome mjestu američka vlada skriva tijela vanzemaljaca i NLO-e.

Prijetio bombom

Prema navodima policije, muškarac se nakon probijanja ograde vozio među nekoliko zrakoplova, a zatim parkirao kod jednog aviona i zaprijetio djelatnicima.

"Imam je***u bombu. Raznijet ću ovo mjesto", zaprijetio im je.

Svjedoci događaja navode da je na licu nosio masku klauna. Nakon prijetnje vratio se u vozilo, dok su zaposlenici pobjegli na sigurno i počeli evakuirati zračnu luku.

Kada je stigla policija, uspjela je zaustaviti vozilo i odmah privela osumnjičenika. Prilikom pretrage njegovog automobila službenici su pronašli napravu koja sliči spremniku kisika i nešto što izgleda kao aparat za gašenje požara, oko kojeg je bilo omotano puno žica.

Kopirati
Drag cursor here to close