Zapažen rezultat

Pet osvojenih medalja na mitingu u Sarajevu

U konkurenciji 32 kluba iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Turske i Bosne i Hercegovine prijavljeno je preko 520 natjecatelja.
Vijesti / Svijet | 08. 10. 2023. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda se na Olimpijskom bazenu "Otoka" u Sarajevu održava međunarodni plivački miting "Plivački (re)START", koji je privukao veliki broj natjecatelja. U konkurenciji 32 kluba iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Turske i Bosne i Hercegovine prijavljeno je preko 520 natjecatelja.

Naš Klub je na ovom mitingu predstavljalo osam plivača: Adnan Žmiro, Danis Alikalfić, Arman Periz, Danis Kadrić, Ajnur Talić, Fatih Boškailo, Danja Alikalfić i Kerim Hadžimusić. U Mostar se vraćaju s pet osvojenih medalja od kojih je jedna srebrna i četiri su brončane.

Adnan Žmiro (2006.) je osvojio srebrnu medalju u disciplini 100 metara delfin. U veoma teškoj konkurenciji, Adnan je bio nadomak još dvije medalje jer je u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara delfin zauzeo četvrto mjesto.

Danis Alikalfić (2006.) je imao uspješan nastup i osvojio je tri medalje. Sve tri medalje su brončane, a osvojene su u disciplinama 50 metara prsno, 100 metara leđno i 200 metara mješovito.

Danja Alikalfić (2011.) je osvojila brončanu medalju u disciplini 100 metara delfin.

Kopirati
Drag cursor here to close