Prostitucija

Osuđena zbog seksa od 110 eura - Klijent tražio novac natrag

''Natjerao me na spolni odnos i uzeo mi natrag svojih 110 eura. Na koji način me natjerao? Ma, doživjela sam šok i više se ne sjećam'', rekla je Iva.
Vijesti / Svijet | 04. 01. 2024. u 18:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iva je proglašena krivom i osuđena jer je za 110 eura pružila seksualne usluge Mati koji je sve priznao.

Prema presudi, Iva (30) je objavila oglas da pruža usluge masaže. Nakon što ju je u lipnju oko ponoći nazvao Mato, dogovorila se s njim da će mu za 110 eura pružiti uslugu masaže body to body te seks, sve za istu cijenu, piše portal Danica.hr

Uzeo natrag 110 eura

Završili su kod Mate (40) u unajmljenom apartmanu u Zagrebu. Sutkinja navodi kako se oko pola 1 iza ponoći “odala prostituciji na način da je pružala seksualne usluge za novčanu naknadu”. Iva se branila kako nije kriva navodeći da mu je samo pružila uslugu masaže za taj iznos

“No, iza toga me je natjerao na spolni odnos i uzeo mi natrag svojih 110 eura. Na koji način me natjerao? Ma, doživjela sam šok i više se ne sjećam. Znam da sam izašla iz tog apartmana i odmah pozvala policiju”, rekla je Iva.

15 minuta seksa

Mato je pak upozorio da se s Ivom dogovorio za seks u njegovom prostoru u trajanju od sat vremena za 110 eura.

“Nakon 15 minuta spolnog odnosa ona je rekla da odlazi. Kako nije bio takav dogovor, uzeo sam joj novac i ona je otišla van. Nakon nekih pet minuta došla je s tri policajca kojima je rekla da sam je udario, što nije istina.

Policajcima sam sve objasnio i kada sam joj rekao da ću joj dati 110 eura, ona je na to pristala. Zajedno smou otišli u policijsku postaju gdje ju je pregledala doktorica koja nije pronašla nikakve ozljede”, istaknuo je Mato, inače Slavonac.

Sutkinja je Ivu osudila na novčanu kaznu od 18 eura te mora platiti 26 eura troškova postupka. Također je naložila policiji da Mati vrati oduzetih 110 eura prema potvrdi o privremenom oduzimanju.

Kopirati
Drag cursor here to close