Bivši čelnik AK Sigeta

Optužen za silovanje: Pronađen DNK Damira Škare na haljini žrtve

Škaro je nakon uhićenja kazao kako je žrtva od njega tražila veću plaću, što je on odbio te ustvrdio da je ona zbog toga bila revoltirana.
Vijesti / Svijet | 09. 01. 2020. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici u studenome 2019. godine podiglo je optužnicu protiv Damira Škare, bivšeg čelnika AK Siget, kojeg se tereti za silovanje jedne djelatnice.

"Pokušala sam se izvući, međutim zabio mi je ruku ispod haljine, gurnuo mi ruku u gaće... Rekla sam mu da prekine, da stane. Što sam ja više dolje klizila, to mi je zadirao prste još dublje'', rekla je žrtva kroz plač. Ni tada nije prestao. Nekako se ipak uspjela iščupati. ''Ja sam doslovce izgubila svijest'', ispričala je žrtva za Provjereno.

Škaro je nakon uhićenja kazao kako je žrtva od njega tražila veću plaću, što je on odbio te ustvrdio da je ona zbog toga bila revoltirana. No državno odvjetništvo tome nije povjerovalo, tim više što je vještačenjem haljine i donjeg rublja žrtve pronađen DNK Damira Škare, piše Jutarnji list.

Sud je Škaru krajem listopada pustio na slobodu jer mu je pritvor bio određen zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Svi su svjedoci ispitani.

U Provjerenom su nakon njegova uhićenja objavljene još dvije priče zlostavljanih žena.

''Kaže 'ja bi tebi lizao pi**u dok ne svršiš i ti bi u sekundi svršila. Znaš ti, ja bi tebe je**o da ti sedam dana ne bi stajala na nogama, da ne bi mogla na noge stat''', prepričala je za Provjereno majka jedne od njih.

''Ona je o tome meni šutjela jer se boji. Bojala se onog trenutka kad je vidjela reakciju ostalih cura na samo njegovo prisustvo. 'Mama, ti ne bi mogla vjerovat da se čovjek može pretvoriti u čudovište u roku od par minuta''', kazala je tada majka žrtve.

Kopirati
Drag cursor here to close