Optužbe

Damir Škaro uhićen zbog silovanja

Samo nekoliko sati nakon što ga je policiji prijavila za silovanje, Damir Škaro žrtvi je navodno poslao prijeteće poruke te joj za šutnju ponudio 80.000 eura…
Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2019. u 13:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Damir Škaro uhićen je zbog optužbi za silovanje, objavila je Nova TV.

Riječ je o bivšeg saborskom zastupniku HDZ-a, osvajaču olimpijske medalje u boksu, poduzetniku i predsjedniku autokluba Siget.

Prema najnovijim informacijama koje je objavio Dnevnik.hr, jutros je i uhićen zbog optužbe za silovanje zaposlenice. Bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu bio je u Bosni i Hercegovini od podnošenja prijave 12. kolovoza.

Samo nekoliko sati nakon što ga je policiji prijavila za silovanje, Damir Škaro žrtvi je navodno poslao prijeteće poruke te joj za šutnju ponudio 80.000 eura, a onda je otišao u Bosnu i Hercegovinu čije ima državljanstvo.

Do četvrtka je imao rok da se javi policiji, a jutros je i uhićen. Žrtva je za Provjereno ispričala detalje napada.

''Čula sam da je Damir Škaro uhićen, ali to nisam čula iz službenih izvora i to Vam oni trebaju potvrditi. Moja stranka je trenutno na bolovanju'', rekla je za Jutarnji list odvjetnica Morana Rabar koja zastupa ženu iz AK Siget koja je prijavila Damira Škaru za silovanje.

Kopirati
Drag cursor here to close