Potvrdilo MVP

Nema informacija o nastradalim ili ozlijeđenim državljanima BiH u napadu u Moskvi

''Trenutno nema informacija o nastradalim ili ozlijeđenim državljanima Bosne i Hercegovine'', navodi se u objavi na nalogu Ministarstva na platformi X.
Vijesti / Svijet | 23. 03. 2024. u 07:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutno nema informacija o nastradalim ili ozlijeđenim državljanima Bosne i Hercegovine u napadu na koncertnu dvoranu u Moskvi, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.

''Ministarstvo vanjskih poslova kontaktiralo je veleposlanika BiH u Moskvi Ivana Orlića. Svi uposlenici veleposlanstva dobro su i na sigurnom. Trenutno nema informacija o nastradalim ili ozlijeđenim državljanima Bosne i Hercegovine'', navodi se u objavi na nalogu Ministarstva na platformi X. 

Oko 40 ljudi je ubijeno, a više od 100 je ranjeno u napadu na koncertnu dvoranu u Moskvi, priopćila je ruska Federalna služba sigurnosti (FSB), a prenosi BBC.

Nekoliko naoružanih napadača upalo je u petak u veliku koncertnu dvoranu u Moskvi i pucalo iz automatskog oružja na okupljene, a ruski mediji kažu da su napadači bacili eksploziv, izazvavši veliki požar u Crocus City Hallu. 

Rusko Ministarstvo vanjskih poslova nazvalo je to "krvavim terorističkim napadom".

Napad se dogodio dok se gomila okupila na koncertu Picnica, slavnog ruskog rock benda, u dvorani koja može primiti više od 6000 ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close