Upoznali se preko Facebooka?

Četiri dana užasa: Držao ju kao roba i tukao

Vijesti / Svijet | 07. 09. 2023. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pixabay / Nasilje nad ženama

Policija u Obrenovcu uhitila je N.G. (41) iz Bariča, zbog sumnje da je djevojku (36) držao zatvorenu u svojoj kući i da joj je tom prilikom nanio teške tjelesne ozljede opasne po život, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

On je osumnjičen za krivična djela protivpravno lišavanje slobode i teška tjelesna ozljeda. Kako se sumnja on je devojku držao zatvorenu u kući od 24. do 28. kolovoza.

Kako prenose beogradski mediji muškarac i djevojka su se upoznali preko Facebooka, navodi se neslužbeno. Kako piše Telegraf, ona je došla kod njega i tada je počeo horor.

Nasilnik ju je zaključao u svojoj kući, držao kao roba i nad njom se iživljavao četiri dana. Tukao je rukama, nogama i predmetima iz kuće.

Poslije četiri dana ona je uspjela pobjeći i vrati se u Beograd kod majke koja ju je nagovorila da ode liječniku. Pretučena djevojka je hitno operirana. Izvađena joj je slezena, nanesene su joj teške tjelesne ozljede i "život joj visi o koncu".

"Tukao ju je i maltretirao na sve moguće načine. Vještačenjem se treba utvrditi čime sve joj je nanio ozljede opasne po život. Da je majka nije naterala da ide kod liječnika, tko zna, možda bi devojka preminula. Ona je imala krvarenja svuda, urađena joj je hitna operacija koja je dugo trajala. Slezena joj je izvađena i pitanje je u kakvom stanju će biti generalno. Sve što joj je uradio bilo je jako svirepo", rečeno je za Telegraf.

Ona je i dalje u bolnici. Slučaj je prijavljen 1. rujna. N. G. je poznat policiji, odnosno, ima dosije. Istragu vodi Osnovno javno tužiteljstvo u Obrenovcu.

Kopirati
Drag cursor here to close