Zabili se u stup

Maloljetnici snimali divljanje: "I da se zabijemo, boli nas k****"

Vijesti / Svijet | 03. 02. 2023. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Index.hr. / Prometna nesreća

"E, ajd prestigni onaj kamion. Ma da se zabijemo, boli nas kurac", riječi su dvojice maloljetnika koji jure automobilom po Novoj Gradiški, pretječu kamion, a onda se zabijaju u betonski stup.

Snimka sudara je objavljena na društvenim mrežama pa je tako vidljiv čitav tijek događaja, a mogu se čuti i strašni uzvici "Ne! Ne!", kada su dvojica shvatila što će se dogoditi.

Nesreća se dogodila jutros oko tri sata u Ulici slavonskih graničara, a policija kaže da se sve dogodilo zbog neprilagođene brzine u kočenju zanošenja preko prometnog otoka na križanju Haulikove, Benkovićeve i Strossmayerove uslijed čega je došlo do slijetanja vozila, prenosi Index.hr

Vozač je bio 17-godišnjak, naravno, bez vozačke dozvole, nije bio vezan i teško je ozlijeđen. Navodno se radi o prijelomu ključne kosti. Njegov prijatelj, 16-godišnjak nije bio vezan.

Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama također podnosi optužni prijedlog i protiv putnika (16) u spomenutom automobilu, koji nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom.

Kopirati
Drag cursor here to close