Sanna Marin

Ispričala se

''Nije trebalo doći do takve fotografije, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa izvanredno", rekla je Marin novinarima.
Vijesti / Svijet | 23. 08. 2022. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finska premijerka Sanna Marin u utorak se ispričala za sliku koja je izašla u javnost s privatne zabave koju je priredila u svojoj službenoj rezidenciji u srpnju, nakon što je prošloga tjedna procurila njena snimka na kojoj 'partija', u ponedjeljak je Marin, jedna od najmlađih svjetskih lidera, bila negativna na testu na droge koji je napravila nakon prošlotjedne video snimke.

Testirala se nakon snimke na kojoj pjeva i pleše s finskim zvijezdama na drugoj zabavi.

Ovoga tjedna još je jedna fotografija počela kružiti društvenim mrežama, a prikazuje dvije poznate influencerice kako se ljube, prekrivajući svoje gole grudi natpisom "Finska" iz službene rezidencije premijerke u Helsinkiju.

"Slika po meni nije primjerena. Ispričavam se zbog toga. Nije trebalo doći do takve fotografije, ali inače se na druženju nije dogodilo ništa izvanredno", rekla je Marin novinarima, potvrdivši da je fotografija iz njezine rezidencije.

Marin (36) je kazala da je ta fotografija nastala na privatnoj zabavi s njenim prijateljima nakon glazbenog festivala u srpnju.

"Bili smo u sauni, kupali se i provodili vrijeme zajedno", kazala je Marin o zabavi.

Finci su podijeljeni oko ponašanja premijerke. 

Čelnica socijaldemokrata Marin, koja je u prosincu 2019. postala najmlađa čelnica vlade na svijetu, pristala je u petak na testiranje na droge, rekavši da se nikada nije drogirala i da nije vidjela nikoga da to čini na zabavi na kojoj je bila.

Marin je rekla Reutersu u siječnju da su ona i njezine kolegice, mlade ministrice, mete govora mržnje zbog svog spola i izgleda.

Kopirati
Drag cursor here to close