Poznat policiji

Grčki mediji objavili: Na nožu kojim je izboden AEK-ov navijač pronađen DNK uhićenog Grka

Grčki mediji navode da se radi o Aristidisu Deliosu (35) koji je već odveden u zatvor. Njegovi odvjetnici kategorički negiraju da je upleten u Katsourisovo ubojstvo.
Vijesti / Svijet | 13. 11. 2023. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grčki mediji u ponedjeljak su objavili da je DNK uhićenog grčkog huligana pronađen na nožu kojim je izboden navijač AEK-a Michalis Katsouris.

Grčki mediji navode, a prenosi Index.hr, da se radi o Aristidisu Deliosu (35) koji je već odveden u zatvor. Njegovi odvjetnici kategorički negiraju da je upleten u Katsourisovo ubojstvo.

Riječ je o huliganu koji je uhićen prije nekoliko dana. On je već na 12 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u krvavim neredima na finalu grčkog kupa u Volosu 2017.. Prošlog tjedna je uhićen kako bi odslužio tu kaznu.

Delios je uhićen kako bi odslužio kaznu za tučnjavu u Volosu prije šest godina, kad je teško ozlijeđeno 15 ljudi u sukobima navijača AEK-a i PAOK-a.

Kako navode grčki mediji, on je bio među sudionicima tučnjave između navijača Dinama i AEK-a u kolovozu ove godine kad je ubijen Katsouris. Čak je bio ispitan kao svjedok i pušten.

On je tada izjavio da je u toj tučnjavi bio u blizini ubijenog Katsourisa i da je sa sobom nosio nož koji je izgubio u neredima. Rekao je, pišu grčki mediji, da je s Katsourisom bio prijatelj i da je nož izgubio prije incidenta u kojem je ovaj stradao.

Na snimkama sa sigurnosnih kamera koje su pregledali grčki istražitelji vidi se navijač AEK-a koji trči pored Katsourisa i nenamjerno dolazi u kontakt s njim dok pokušavaju pobjeći huliganima zagrebačkog Dinama, pišu grčki portali.

Kopirati
Drag cursor here to close