Istražuje se uzrok

Eksplozija u Moskvi

Vijesti / Svijet | 08. 12. 2015. u 07:09 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Četiri osobe su ozlijeđene, tri su na hospitalizaciji”, objavila je ruska novinska agencija RIA Novosti. Navedeno je da njihove ozljede ''nisu ozbiljne''.

Ovu eksploziju je izazvala ''torba s eksplozivom ručne izrade'' koju su izbacile nepoznate osobe iz automobila koji je prolazio pored stambene zgrade u blizini, rekao je sinoć glasnogovornik policije iz Moskve Andrej Galiakberov, a prenijela agencija TASS.

''Bila sam na autobusnoj stanici i iznenada, čula se jaka eksplozija, nije se znalo odakle. Nešto me je udarilo u koljena. Bilo je strašno. U početku sam mislila da netko puca i trčala sam dalje od stanice'', ispričala je jedna od ozlijeđenih osoba, 28-godišnja Ksenija na informativnom kanalu Life News.

Kanal je objavio i video koji je snimila nadzorna kamera u ulici Pokrovka, na kojem se vidi silueta nakon onoga što je izgledalo kao slaba eksplozija, a zatim kako osoba trči s tog područja. Video nije potvrđen.

''Osoba koja je bacila torbu s eksplozivom ručne izrade bi mogla biti na snimci nadzornih kamera'', priopćio je u utorak anonimni policijski izvor agenciji Interfax, ne dajući više pojedinosti.

Kopirati
Drag cursor here to close