Vučić

Beograd spreman za sve opcije

Poručio ljudima u Srbiji da ne brinu i da on ima iskustva, da se sastajao s najvišim svjetskim liderima.
Vijesti / Svijet | 26. 08. 2020. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su u tijeku pripreme za sastanak u Wašingtonu s predstavnicima Prištine i da se još ne zna što će biti agenda, ali da će Beograd biti spreman za sve opcije i da će mudro donositi odluke.

Vučić je rekao da činjenica da je moguće prisustvo predsjednika SAD Donalda Trumpa govori da su moguće možda i još neke ideje, prenosi Srna.

"Mogu reći ljudima u Srbiji da nemam sumnje da će to za izaslanstvo koje vodim i sve nas biti besane, ne lake noći, ali da znamo svoj zadatak i kolika je svetinja koju čuvamo", istaknuo je Vučić za RTS i dodao da je Srbija najvažnija bez obzira ne sve izazove.

Poručio ljudima u Srbiji da ne brinu i da on ima iskustva, da se sastajao s najvišim svjetskim liderima.

"To mi daje za pravo da mogu reći da ćemo odluke donositi na mudar način", rekao je Vučić uz napomenu da se neće odbijati ništa tek da bi se odbilo, da se neće prihvatiti ono što je loše i porazno za zemlju.

Napomenuo je kako nitko nije nudio razmjenu teritorija, niti bilo što slično.


"Čekam da vidim što su njihovi prijedlozi", rekao je Vučić i ponovio da nema sumnje da je Trump bolji za Srbiju nego neki raniji predsjednici SAD.

"Što god tko govorio i mislio, mi ćemo biti spremni za sve opcije. Znamo svako selo i svaki sporazum, za razliku od onih koji dolaze, a ne znaju ni koje smo sve sporazume potpisali. Ali ja ih nikad ne podcjenjujem", kaže predsjednik Srbije.

Vučić je dodao da će javnost biti upoznata o svemu što se događa i da ništa neće biti sakriveno.

"Vjerujem da ćemo imati snage i mudrosti da donesemo najbolje odluke", rekao je Vučić i dodao da će na kraju o svemu odlučivati narod Srbije.

Kopirati
Drag cursor here to close