Cijena karata

Air Serbia: Nije točno

Po navodima Air Serbie, karte između ove dvije destinacije mogu se od ožujka kupiti samo više dana pa i tjedana unaprijed, a karte za letove u rujnu već su rasprodane.
Vijesti / Svijet | 22. 09. 2022. u 16:13 Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanska aviokompanija Air Serbia u četvrtak je objavila da nisu točne tvrdnje o iznimno visokim cijenama karata na liniji Moskva-Beograd, za koje su brojni mediji i društvene mreže dan ranije tvrdili da su, po objavi o djelomičnoj mobilizaciji u Rusiji, iznosile i nekoliko tisuća eura.

"Najniža dostupna cijena za avionske karte u jednom smjeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je 397 eura, a najskuplja dostupna karta u jednom smjeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda iznosi 567 eura", navodi zrakoplovna kompanija u priopćenju kojeg prenose srbijanske novinske agencije.

Najniža dostupna cijena povratne aviokarte na toj liniji u ekonomskoj klasi je 816 eura, a najviša moguća je 1.156 eura, navodi tvrtka dodajući da je riječ o cijenama u koje su uključene i sve takse.

Otkako je u srijedu ruski predsjednik Vladimir Putin objavio da Rusija proglašava djelomičnu mobilizaciju mediji i društvene mreže objavili su informacije po kojima karte na liniji Moskva-Beograd stoje po nekoliko tisuća eura, a spominjao se i iznos "na crno" od 9.000 eura.

Po navodima Air Serbie, karte između ove dvije destinacije mogu se od ožujka kupiti samo više dana pa i tjedana unaprijed, a karte za letove u rujnu već su rasprodane.

Ruske snage sigurnosti privele su stotine ljudi na prosvjedima protiv najnovije eskalacije predsjednika Vladimira Putina u njegovom ratu protiv Ukrajine, izvijestila je u srijedu navečer skupina za ljudska prava OVD-Info.

Putin je u srijedu ujutro naredio djelomičnu mobilizaciju pričuvnih snaga kako bi se pojačali vojni napori u Ukrajini. On je pozvao 300.000 rezervista u rat u Ukrajini i podržao plan da se anektiraju dijelovi te zemlje, poručivši Zapadu da je spreman upotrijebiti nuklearno oružje kako bi zaštitio Rusiju.

Kopirati
Drag cursor here to close