Incident

Izbo djevojku u zgradi suda, pa popio kiselinu i umro

"Još nemamo informacija kojim predmetom je ozlijeđena", rekli su u Višem sudu, niti što se dogodilo, a očevid je u tijeku.
Vijesti / Svijet | 23. 07. 2018. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zgradi Osnovnog i Višeg suda u Nišu, stariji muškarac je napao 17-godišnju djevojku, a u Kliničkom centru kažu da ima nekoliko uboda po vratu, svjesna je, ali je u tijeku dijagnostika. Napadač je, navode u Kliničkom, popio kiselinu i u teškom je stanju.

Policijske ekipe su trenutno na terenu, rekli su u policiji, obavlja se očevid, ali drugih informacija nema. Djevojku je ozlijedio starac, ali nije poznato jesu li u nekom srodstvu.

"Još nemamo informacija kojim predmetom je ozlijeđena", rekli su u Višem sudu, niti što se dogodilo, a očevid je u tijeku. Sa druge strane, sve što su mogli da kažu u niškoj policiji bilo je da je incident prijavljen, te da su ekipe na terenu, navodi portal Južne vesti.

Oko 14 sati preminuo je čovjek, navode u Kliničkom centru, koji je napao žensku osobu u zgradi suda, dok je djevojka stabilno. Iz Višeg javnog tužiteljstva navode da je B. S. nanio lakše ozljede A. M.

Kopirati
Drag cursor here to close