Prepucavanja

Žuljević nazvao Zalihića narcisoidnim i kazao: Nije bitno tko je kome brat ili najbolja prijateljica

Nakon optužbi i ostavke s mjesta Predsjednika GO SDP Armana Zalihića, oglasio se član Predsjedništva SDP-a Aner Žuljević.
Vijesti / Politika | 08. 02. 2024. u 18:03 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Nemam namjeru polemizirati sa narcisoidnim tipovima, niti bih odgovarao na laži i objede, da nije u pitanju zaštita žena u SDP na koje se 'predsjednik u ostavci' frajerski obrušio", poručio je član Predsjedništva SDP-a Aner Žuljević nakon optužbi Armana Zalihića.

"Za razliku od njega, svi moji politički rezultati zadnjih 20 godina nisu samo moji isključivo, nego svih članova SDP i svih onih koji to nisu, a prepoznali su da kao tim radimo dobar posao", kazao je te dodao kako mu "izborni rezultati i samohvalisanje nisu običaj, niti će ikada postati. To ostavljam njemu, najvećem magu kadrovske i svake druge politike".

Ističe kako "nitko nije važniji od SDP, jer se svaka individualnost u politici treba zbrajati kako bi iskoračila u borbu za zajedničke vrijednosti i interese onih koji su nam dali povjerenje".

Sramota je izgubiti obraz

"Građani trebaju odlučnu i zdravu alternativu. Nije sramota izgubiti izbore. Sramota je izgubiti obraz i postati u ponašanju isti oni protiv kojih se borite Solidarnost, jednakost i pravda su ključne vrijednosti politika SDP BiH. One traže odricanje od mnogih oholosti i izazova moći politike da biste ostali vjerodostojni i kredibilni. Povjerenje građana se teško stječe, a gubi za jedan dan", istaknuo je Žuljević.

Dodaje kako su članovi SDP-a i njihove obitelji su godinama trpjeli zbog demonstracije sile vlasti "i mi smo dužni da im ponašanjem kao vlast dokažemo da to nije bila uzaludna patnja".

"Politika je ozbiljan i težak posao ako ste odgovorni i posvećeni, a sve druge neslavne etikete politike su kreirali političari svojim sramotnim ponašanjem. Poniznost i služenje su osnovne vrijednosti koje političar mora svakim danom dokazivati, nekad i na štetu sebe i svoje obitelji", naglasio je Žuljević.

Vrijednost koja se životom brani

"Radi poštenog i iskrenog obavještavanja javnosti u prilogu odluka Predsjedništva, u kojoj su potpredsjednica partije, svi vijećnici, predsjednik u ostavci, član predsjedništva, višegodišnji predsjednik GO SDP Mostar, imenovani članovi.. Tko je kome najbolja prijateljica, a tko kome brat, nevažno je dok smo svi u istoj zajedničkoj vjeri kako smo jedna velika obitelj u kojoj je jednakost vrijednost koja se životom brani", zaključio je Žuljević na Facebook profilu.

Podsjetimo, sada već bivši predsjednik GO SDP Mostar Arman Zalihić u četvrtak je podnio neopozivu ostavku na to mjesto navodeći "pravno nasilje jedne maliciozne grupe nad većinom članova Gradskog odbora uz grubo kršenje Statuta SDP-a" kao glavni razlog pritom stavivši naglasak na Anera Žuljevića, Lanu Prlić ali i predsjednika stranke Nermina Nikšića.

Kopirati
Drag cursor here to close