Udžbenici u ŽZH

Zastupnik podijelio matematički zadatak na Skupštini ŽZH - Možete li ga riješiti?

S govornice se obratio ministrici obrazovanja Danijeli Perić zamolivši je da pregleda udžbenike iz kojih djeca u ovoj županiji uče...
Vijesti / Politika | 07. 11. 2023. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnik HRS-a Tomislav Bandić podijelio je zadatak iz matematike zastupnicima i ministrima tijekom 12. redovne sjednice Skupštine Županije Zapadnohercegovačke koja se održala u utorak u Širokom Brijegu.
Na dnevnom redu, uz zastupnička pitanja, primjedbe i prijedloge, nalazio se rebalans proračuna ŽZH za 2023. godinu i to po hitnom postupku, piše portal Jabuka.

No, prije toga, zastupnik Hrvatske republikanske stranke iz Gruda kritizirao je rad Stručne službe Skupštine ŽZH s naglaskom na neažurnost podataka na službenoj web stranici kao i to da su priopćenja štura te da se mnoge stvari koje se izreknu na Skupštini ne budu objavljene u sklopu priopćenja.

Zatim se s govornice obratio ministrici obrazovanja Danijeli Perić zamolivši je da pregleda udžbenike iz kojih djeca u ovoj županiji uče te koje odobrava ministar svojim potpisom.

Foto: Jabuka.tv / Zastupnik podijelio matematički zadatak na Skupštini ŽZH

Uz to je priložio zadatak iz matematike za učenike drugog razreda osnovne škole podijelivši ga svim zastupnicima, ministrima te predsjedniku Skupštine i Vlade ŽZH zamolivši ih da ga riješe do kraja sjednice, aludirajući time da je zadatak nejasan i nije prigodan za učenike drugih razreda osnovne škole.

Kopirati
Drag cursor here to close