U svom stilu

Vučić: Prijeti nam nuklearni udar

Vučić kaže da je Srbija bila ucjnjena.
Vijesti / Politika | 08. 04. 2022. u 07:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u četvrtak da mu nitko od protukandidata na predsjedničkim izborima nije čestitao na pobjedi i da to više govori o njima, nego o njemu.

"Ja sam čestitao kada sam gubio", rekao je Vučić.

Govoreći o glasanju Srbije za suspendiranje Rusije iz Savjeta za ljudska prava UN, Vučić kaže da je Srbija bila ucjnjena. "Nad nama u svakom trenutku lebdi 'nuklerani udar' na Srbiju, a to su sankcije protiv Srbije i zaustavljanje našeg europskog puta", rekao je on.

Vučić gostujući na RTS-u, prvi put posle izbora, govori o uspjehu na predsjedničkim i rezultatima ostalih izbora, kao i o izazovima sa kojima će se Srbija suočavati u mandatu predsjednika i nove skupštine.

''Meni to ne smeta, meni je cijeli svijet čestitao, a prije svih – građani Srbije'',  rekao je on i istaknuo kako su rezultati izbora razlika između onih koji imaju snagu, principe i moral i onih koji to nemaju.

On je najavio da će njegovateljice, spremačice, učiteljice i kuharice u socijalnim ustanovama dobiti  jednokratnu isplatu od 10.000 dinara.

''Ima ih 7.980 i to je dobra vijest. Kada smo davali jednokratne novčane pomoći zdravstvenim radnicima njima nismo dali i to je naš dug za njih'', rekao je Vučić, dodajući da će to ''ići za dan, sutra, prekosutra do ponedjeljka'', piše N1.

Kopirati
Drag cursor here to close