Nova Vlada Srbije

Vučić počinje konzultacije o mandataru

''Sa svima koji žele razgovarati, obavit ću neophodne konzultacije i poslije toga ću biti spreman odrediti mandatara'', rekao je Vučić
Vijesti / Politika | 25. 02. 2024. u 17:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić započet će u ponedjeljak konzultacije o kandidatu za predsjednika Vlade Srbije, a planirani su sastanci sa predstavnicima izbornih lista "Politička borba Albanaca se nastavlja" - Šaip Kamberi i Ruska stranka - Slobodan Nikolić.

Konzultacije će biti održane u zgradi Glavnog tajništva predsjednika Republike Srbije.

Vučić je najavio da će od ponedjeljka, 26. veljače krenuti u konzultacije o formiranju Skupštine i Vlade u skladu sa Ustavom i Zakonom o predsjedniku Republike Srbije i da će obaviti neophodne konzultacije sa svima koji žele razgovarati.

''Јa ću od ponedjeljka krenuti u konzultacije u skladu sa Ustavom i Zakonom o predsjedniku Republike Srbije, dakle vjerujem da ću tijekom sljedećeg tjedna sa onima koji žele razgovarati i poštovati Ustav i Zakon ove zemlje, jer bit će naravno i oni koji će napisati napišu pet priopćenja i deset izjava zašto neće da dolaze na razgovore. Sa svima koji žele razgovarati, obavit ću neophodne konzultacije i poslije toga ću biti spreman odrediti mandatara'', rekao je Vučić gostujući na RTS.

Kopirati
Drag cursor here to close