(Ne)dolazak

Vučić o Bakirovoj kruni

Povodom izjave lidera SDA "da je spreman da razgovara sa njim, ali da neće u Beograd", Vučić je rekao da je uvijek spreman razgovarati bilo kada i bilo gdje.
Vijesti / Politika | 29. 10. 2021. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"To što neki kažu da im neće `kruna pasti s glave`, a kruna padne s glave, posle nekoliko dana kampanje u medijima i na socijalnim mrežama, to nemojte mene da pitate", rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić novinarima, komentirajući izjavu Bakir Izetbegovića da mu neće "pasti kruna s glave" ako dođe u Beograd na razgovor s Vučićem.

Predsjednik Srbije je rekao kako se uvijek rukovodio time da on vodi politiku, a ne da najniži porivi onih građana koji nemaju nikakvu odgovornost vode njega.

Povodom izjave lidera SDA "da je spreman da razgovara sa njim, ali da neće u Beograd", Vučić je rekao da je uvijek spreman razgovarati bilo kada i bilo gdje.

Vučić je istaknuo da se uvijek rukovodio time da vodi politiku, a ne da najniži porivi onih građana koji nemaju nikakvu odgovornost vode njega.

"Izabrani ste na određeno mašto zato što treba da vodite zemlju i ljude, a ne da laka rješenja i ono što ljudi žele, vode vas. Što se nas tiče, mi ćemo u razgovorima sudjelovati kad god požele i gdje god požele. Svaki razgovor je blagorodan i uvijek može da donese samo nešto dobro. Kada nema razgovora, onda uvijek imamo problema", naveo je Vučić.

Rekao je kako će isto govoriti i da će imati iste želje za mirom i stabilnošću i u Beogradu i Sarajevu i svakom drugom mjestu.

"Za mene ured, mjesto, grad, zemlja, u kojoj se razgovori o Srbiji vode ili o odnosu srpskog s nekim drugim narodom, o odnosu Srba i Bošnjaka, spreman sam da vodim na svakom mjestu", naveo je Vučić.

Rekao je kako je više puta izražavao zabrinutost zbog situacije u BiH, te da se smije onima u Europi koji kažu kako on i Srbija stoje iza krize u BiH, jer zna da su zlonamjerni i da nemaju pojma o čemu pričaju.

"Interes Srbije je da ima mir i stabilnost, da putevima poveže Banja Luku, Sarajevo s Beogradom, a ne da se ratuje, ali to ne možete nekim ljudima da objasnite", rekao je Vučić.

Kopirati
Drag cursor here to close