Sastanak s Vučićem

Predomislio se: Bakiru će kruna spasti?

''Kruna mi s glave neće pasti ako odem u Beograd. Kanim razgovarati i postići ovo što sam kazao; da ne dođe do konflikta, da jedni druge bolje razumijemo, da uskladimo interes.''
Vijesti / Politika | 28. 10. 2021. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon negativnih komentara i osuda, Izetbegović promijenio mišljenje.

''Vjerojatno neću ići u Beograd ali sam spreman da se sastanem s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem'', rekao je danas Izetbegović, dodajući da još ne zna kad i gdje bi se taj sastanak mogao dogoditi'', rekao je u četvrtak Bakir Izetbegović, predsjednik SDA nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom SAD-a Matthewom Palmerom i direktoricom EEAS Angelinom Eichhorst, prenosi N1.

Prije samo nekoliko dana Izetbegović je govorio drugačije.

''Nismo još uvijek precizno dogovorili sastanak. Postoje otpori da se ode na taj sastanak, ali ja ću na taj sastanak otići. Ja ću otići na svaki sastanak koji može spriječiti jedan loši scenario i mogu utjecati da se stvari smire i idu u pravom smjeru'', dodao je.

Banjaluka, Beograd, Sarajevo?

''Nije meni toliko važno. Kruna mi s glave neće pasti ako odem u Beograd. Kanim razgovarati i postići ovo što sam kazao; da ne dođe do konflikta, da jedni druge bolje razumijemo, da uskladimo interes. Da nije bilo SNSD-a i Dodikove politike ovo bi bila skoro normalna zemlja danas, sa puno visočijim životnim standardom, bili bismo pred vratima EU i ušli bi u NATO''.

Očito nakon kritika i osuda političke javnosti mjesto sastanka je postalo bitno.

Kopirati
Drag cursor here to close