Prebacio lopticu

Vučić: Đukanović je taj koji želi Crnu Goru bez Srba

"Ja niti želim niti je moguće zamisliti Kosovo bez Albanaca, niti Crnu Goru bez onih koji se izjašnjavaju kao Crnogorci, to je nemoguće niti mi je ikad bio cilj", kazao je Vučić.
Vijesti / Politika | 12. 09. 2021. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je kako je crnogorski predsjednik Milo Đukanović sve radio da Crna Gora bude bez Srba i da su optužbe Đukanovića odraz njegove podsvijesti, pišu Vijesti.me.

"Ja niti želim niti je moguće zamisliti Kosovo bez Albanaca, niti Crnu Goru bez onih koji se izjašnjavaju kao Crnogorci, to je nemoguće niti mi je ikad bio cilj. To je podsvijest, to progovara iz njega ono što on želi - uvijek je želio Crnu Goru bez Srba", rekao je Vučić u Kraljevu. 

Vučić je rekao da je Đukanović izmišljao Crkvu u Crnoj Gori kako bi rekao da nema Srba, i da je crnogorski predsjednik upravo "autoprojekcijom pokazao da je to tako".

Povodom optužbi crnogorske vlade da se grubo postupalo sa sinom premijera Zdravka Krivokapća prilikom kontrole vozila u kojem je bio, rekao je da "nema što dodati" priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova Srbije, koje je to negiralo.

"Bio bih užasno razočaran da bilo tko pomisli da može bilo što raditi protiv bilo čije obitelji. Ne da bi to bio samo skandal već bi najgore govorilo o Srbiji. Prihvatio sam objašnjenje MUP-a, svi u hijerarhiji deset puta su ponovili što se dogodilo", naglasio je Vučić.

Kopirati
Drag cursor here to close