Neslužbeni izvori

Vučić daje ostavku i raspisuje nove izbore?

"Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam stranački i privatni interesi vode državu. Spreman sam da ići na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucjenama", poručio je navodno Vučić na sjednici.
Vijesti / Politika | 06. 02. 2023. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić podnijet će ostavku, sazvati nove izbore i kandidirati se za premijera, tvrdi srpski list Blic, koji se poziva na neslužbene izvore iz vrha Vučićeve Srpske napredne stranke - a prenosi Index.

Pišu kako njihovo saznanje dolazi nakon oštrog govora lidera stranke i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na sjednici vrha SNS-a te da bi se izbori mogli održati u rujnu.

"Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam stranački i privatni interesi vode državu. Spreman sam da ići na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucjenama", poručio je navodno Vučić na toj sjednici.

Do usijanja političke situacije u Srbiji došlo je tijekom nedavne sjednice parlamenta Srbije o stanju s Kosovom. Vučić je navodno stranačkim kolegama rekao da je SNS bio usamljen u obrani državnih interesa te tvrdio da je uz sebe imao narod.

Vučić je, prema pisanju Blica, također rekao da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi se bogatili na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad se god trebalo boriti za državu i narod, prvi su okretali leđa", a obraćanje je završio riječima: "Pobijedit će Srbija."

Kopirati
Drag cursor here to close