Dobar posao

Što je od obećanog odrađeno u Širokom Brijegu?

Šest obećanja ostalo je neispunjeno, dok su ostala obećanja u potpunosti ispunjena ili su ispunjena i većem ili manjem obujmu.
Vijesti / Politika | 05. 11. 2020. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od 19 predizbornih obećanja širokobriješke vlasti, izrečenih u kampanji 2016. godine do danas, samo četiri su u potpunosti ispunjena.

Šest obećanja ostalo je neispunjeno, dok su ostala obećanja u potpunosti ispunjena ili su ispunjena u većem ili manjem obujmu, navodi Istinomjer.

Lokalna vlast, pod vodstvom Mire Kraljevića, ispunila je u potpunosti obećanja kada su u pitanju usvajanje Strategije razvitka za razdoblje 2016-2025, potom za formiranje Stručne službe za lokalni ekonomski razvitak, uspotavu ureda za eveidenciju i upravljanje imovinom te izdravu Prostornog plana Grada Širokog Brijega.

Većim dijelom su ispunjena obećanja vezana za izgradnju gradskih vodovoda, potom za detaljne planove uređenja, obnavljanje ulica, izgradnju kanalizacijskih kolektora, izgradnju i uređenje turističkih sadržaja te izgradnju pročistača voda.

U manjem obujmu ispunjena su obećanja vezana za gospodarsku zonu Trn, gospodarsku zonu Knešpolje te proširenje sustava za organizirano prikupljanje komunalnog otpada.

Na kraju mandata Miri Kraljeviću kao neispunjena obećanja ostaju izgradnja centra za upravljanje otpatom, izgradnja prometnice, kružni tok, uređenje Trga Ante Starčevića, izgradnja Srednje strukovne škole na mjestu Duhanske stanice te uspostava komunalnog redarstva.

Kopirati
Drag cursor here to close