Damir Knezović

Vijećnik reagirao na nasilje: Mirno okruženje jedini ispravan put za zdrav i produktivan život!

Nakon zadnjeg slučaja nasilja u naselju Livač-Bijelo Polje, sjeverno od Mostara, reagirao je vijećnik Gradskog vijeća apelirajući na mlade da rade na gradnji mira i održivog povratka ...
Vijesti / Politika | 14. 05. 2023. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Damir Knezović vijećnik Gradskog vijeća Grada Mostara osudio je nemili događaj od 09. svibnja, kada je dvije osobe iza pola noći u naselju Livač-Bijelo Polje napala skupina od 15 maskiranih osoba.

Prema priopćenju MUP-a maskirane osobe su metalnim šipkama i teleskopskim palicama napale mladiće I.Š. (2000) iz Livča i L.K. (1999) iz Mostara nanijevši im pri tome lakše tjelesne ozljede.

Knezović ističe da ovakvi događaji ne doprinose naporima koji su uloženi i koji se kontinuirano ulažu u izgradnji mira i održivog povratka u ovom prigradskom naselju koje je u ratu pretrpjelo stradanja brojnih obitelji i velike materijalne štete.

Apelirao je i na kolege da osude ovakva postupanja, te da svi koji nešto znaju o ovom nemilom događaju obavijeste nadležne kako bi počinitelji bili privedeni i primjerno kažnjeni.

"Svi mi, svjedoci ratnih stradanja, moramo svojim primjerom poučavati mlade da nasilje produbljuje nesigurnost, te da jedini ispravan put za zdrav i produktivan život podrazumijeva obrazovanje, međunacionalno uvažanje i mirno okruženje u kojem će buduće generacije ostvariti vlastite potencijale i tako pridonijeti razvitku društva u kojem žive" naglasio je Knezović.

Kopirati
Drag cursor here to close