Posjeta Hercegovini

VIDEO | Kordić dočekao Plenkovića u Zračnoj luci Mostar

Plenković će se u večernjim satima sastati sa predsjednikom HDZ-a BiH i HNS-a Draganom Čovićem, kao i sa biskupom Petrom Palićem.
Vijesti / Politika | 01. 05. 2023. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić dočekao je u Zračnoj luci Mostar predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

Plenković je sa izaslanstvom Vlade RH sletio u Zračnu luku Mostar u ponedjeljak oko 18:30 sati.

Uz Plenkovića u Mostar su stigli ministar vanjskih poslova Goran Grlić-Radman i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas.

Pored Kordića, Plenkovića je u Zračnoj luci Mostar dočekao i zamjenik vanjski poslova BiH Josip Brkić.

Plenković će se u večernjim satima sastati sa predsjednikom HDZ-a BiH i HNS-a Draganom Čovićem, kao i sa biskupom Petrom Palićem. 

U utorak će nazočiti otvaranju Sajma gospodarstva u Mostaru.

Podsjetimo, krajem travnja je u Mostar je doletjelo 140 putnika iz talijanskog grada Bergama.

Pored toga u srijedu, 3. svibnja, najavljen je i početak prve redovne zračne linije Mostar - Zagreb - Mostar, što predstavnici Grada Mostara smatraju povijesnim početkom za mostarski Aerodrom.

U cilju olakšanja putovanja poduzeće Mostar Bus uvodi dodatnu uslugu i omogućuje besplatnu autobusnu liniju na relaciji između grada Mostara i Aerodroma Mostar, koja će biti dostupna svim putnicima, a satnice prometovanja su prilagođene dolascima i odlascima aviona.

Ova dodatna usluga poduzeća Mostar Bus bit će dostupna tijekom cijelog trajanja redovne zračne linije Mostar-Zagreb-Mostar.

Posljednji let Croatia Airlinesa koji je povezivao Zagreb i Mostar bio je pred početak pandemije koronavirusa u ožujku 2020. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close